16. İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI ÜYESİ ÜLKELER İÇİN FUAR/IRAK

9 Mart 2017 Perşembe

"İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Ülkeler arasında ekonomik entegrasyona doğru" temasıyla, Irak Ticaret Bakanlığı na bağlı Fuarlar ve Ticari Hizmetler Devlet Şirketi’nin koordinasyonunda, 2-7 Nisan 2017 tarihlerinde Bağdat Uluslararası Fuar alanında "16. İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Ülkeler İçin Fuar adıyla bir etkinliğin düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuara ilişkin davet mektuplarına TOBB websayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

İlgililere duyurulur.