PUNJAP İŞ FIRSATLARI ULUSLARARASI SEMİNERİ

10 Mart 2017 Cuma

Pakistan’ın Ankara Büyükelçiliği’nden alınan yazıda, 2015 yılının Kasım ayında düzenlenen Punjab İş Fırsatları Uluslararası Semineri’nin (ISBOP) ilk turunun başarıyla tamamlanmasının ardından, 2. turun Punjab Yatırım Kurulu—Punjab hükümeti tarafından, 12-13 Nisan 2017 tarihlerinde Lahore Fuar Merkezinde gerçekleştirileceği ve ayrıca 14 Nisana kadar devam edecek büyük bir fuar düzenleneceği bildirilmektedir. Seminerin paralelinde, ayrıca, ikili görüşmelerin de düzenleneceği belirtilmektedir.

ISBOP genel olarak aşağıdaki sektörlere odaklanacaktır:

a. Tarım (Tarım sektörüyle geniş anlamda tarımsal sanayiyi de kapsamaktadır)

b. İmalat (Bozuk ünitelere yeniden canlılık kazandırmak ve imalat varlıklarının birleşmesi ve satın alınması da dahil olmak üzere)

c. Madenler ve Mineraller

d. Seçilen Sosyal Sektör Hizmetlerinde dış kaynak kullanımı (atık yönetimi, hastane hizmetleri, turizm hizmetleri gibi)

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi http://www.isbop.gop.pk/ adresinde yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.